Priser

Drop-in koster 100,- for medlemmer og 130,- for ikke-medlemmer per person. Personlig medlemskap koster kr 200,- i året per person - det kjøper du her på hjemmesida vår! For bedriftsmedlemskap ta kontakt så gir vi et bra prisforslag.

Privat booking: 2000,- for 2 timer - det er i utgangspunktet plass til 10 - 15 personer - litt avhengig av gjensidige forhold. Det vil være en badstumetster tilgjengelig. Du betaler når du bestiller. Vi har begrensa kapasitet på drop-in.

Avbestilling

Vi driver for enkelhets skyld ikke med avbestillinger - det er dog lov med ombooking. Skulle Kragerø badstuforening av en eller annen merkelig grunn ha begått en feil, eller ikke besørge utlovet tilbud, refunderes besøkende med hele beløpet.

Vi tar forbehold om systemsvikt, og tekniske feil, men tar sikte på alltid å være løsningsorienterte og greie.

Hvor ligger badstua?
Ved Gunnarsholmen i Kragerø vel.​

Hva må man ha med?
To Håndklær, badetøy, sandaler (noen foretrekker ullsokker) og vann til å drikke.

Er det tilgang på dusj?

I badstuforeningas masterplan hører dusj og oppvarma garderober med i tilbudet, men foreløpig har vi kun kald ferskvannsdusj så lenge vi har mulighet til det i forhold til frost.

Er det garderobe?

Ja, vi har garderobe, for skifting og oppbevaring av klær, vesker o.l. - på eget ansvar.

Hvor mange er det plass til?

10 - 15 som sagt, og altså litt avhengig av hvor glade folk er i hverandre.

Hvordan booker jeg?
Du booker enkelt her på nettsiden. Alle tidspunkt og datoer er oppdatert her. Hvis badstumester er på badstuen kan badstumester booke deg in manuelt slik at du kan betale med VIPPS.

Hvordan betaler jeg?
Når du legger inn en bestilling så betaler du direkte med kort på nettsiden eller med VIPPS når det er nødvendig.

Aldersgrense?

Vi har ingen aldersgrense, men barn må være i følge med voksenperson. Barn som er med må kunne svømme. All bading og badstue er på egent ansvar. Barn som er 14 år og under går gratis.

Kan du drikke alkohol i badstua?

Nei, du bør ikke drikke alkohol i badstua vår - selv om sånt noe kan være veldig hyggelig av og til.

Jeg bader ofte, har dere noen rabattordning?

Selvfølgelig! Vi har årskort og månedskort, i tillegg får du rabatter som medlem! Våre medlemmer er det beste som finnes.

Må jeg poste et bilde på Instagram og bruke #kragerøbadstuforening?

Ja, det må du. Neida, det er frivillig. Men vi og sikkert mange andre blir veldig glade. Velkommen!

Hva med hærverk og annet dumt?​

Vi i foreninga kan ikke skjønne at noen vil være så teite at de ødelegger for alle ved å gjøre noe dumt. Skulle noen være uheldige å ødelegge noe, så regner vi kaldt med at vedkommende betaler for seg/erstatter det ødelagte. OK? Reint hærverk vil bli anmeldt til øvrigheta.

Misbruk av medlemskap og rabattkoder vil bli uglesett hardt.

Sniking er kjipt, benytter du badstua uten å betale ber vi deg gå og du er ikke velkommen hos oss igjen.

Samværsregler

• Følg instruksjonene fra badstumester på stedet. Spesielt det som sies om sikkerhet.

• Bruk håndkle på benk.

• Bad ikke alene. Ta alltid med deg en person ut.

• Kun ferskvann fra kran på ovnen. Si fra til badstumester dersom det er behov for mer ferskvann.

• Vis respekt for andre gjester.

• Badstumester kan nekte adgang til personer synlig beruset.

• Føler du deg ukomfortabel, svimmel eller søvnig - forlat badstua straks.

• Forøvrig: Nyt utsikten og kos deg!

Om noen ikke følger samværsreglene, blir de ganske snart bedt om å komme igjen en annen gang - fortrinnsvis når de er klare for å følge samværsreglene.